La doar 16 ani, o adolescentă a lăsat juriul unui concurs de dans fără cuvinte VIDEO

Juriul unei emisiuni din America a rămas fără cuvinte după ce o tânără de 16 ani a dansat în cadrul emisiunii "Dancing With The Stars", echivalentul românesc al emisiunii "Dansez pentru tine", într-un mod incredibil. Demonstraţia de dans s-a terminat în aplauzele publicului.

16 apr. 2013, 18:52

Varianta americană a uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni din lume, prezentă în peste 42 de ţări, „Dancing With The Stars”, a avut parte de o pereche de dansatori incredibil, printre care şi o tânără de 16 ani care a dansat mai bine decât o profesionistă, potrivit membrilor juriului.

Cuplul a primit 29 de puncte, din 30 posibile, la jurizare şi au fost desemnaţi cei mai buni dansatori pe care i-a avut vreodată emisiunea, conform  NY Daily News.

Citeşte şi Cum să seduci o poliţistă VIDEO

Dansatorii prezenţi în show-ul de dans se străduiesc să ţină pasul cu micuţa adolescentă care încearcă să câştige premiul cel mare. În ultimul episod, ea a oferit publicului şi telespectatorilor o demonstraţie de tango argentinian care i-a uimit şi pe cei mai buni dansatori. 

Citeşte şi Ucrainenii au talent: Dansul care îţi TAIE RESPIRAŢIA. Publicul a pufnit în lacrimi VIDEO

Zendaya, minora de 16 ani, star Disney, şi partenrul ei, Valentin Chmerkosvkiy, au fost starurile nopţii. Deoarece au exersat intens, ei au reuşit să îşi calibreze mişcările, lucru care la un dans perfect. Mai mult, flexibilitatea tinerei a dus la un spectacol uimitor, foarte apreciat de public.

Citeşte şi Lecţie de dans la ROMÂNII AU TALENT: Ardelencele care au făcut-o pe Andra să se ridice în picioare