La asta nu se aştepta: Ce a câştigat un OBEZ după ce SLĂBIT 30 de kilograme în CINCI LUNI FOTO

Un bărbat din Marea Britanie a reuşit să îşi schimbe viaţa în doar cinci luni, după ce a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme. Astfel, el a ajuns la o greutate normală, lucru care a atras atenţia femeilor din jurul lui. Astfel, el nu a pierdut doar grăsimea, ci şi virginitatea, după ce a reuşit să îşi găsească o iubită.

06 iun. 2013, 15:47

Ben Davis, un tânăr de 21 de ani din Rochford, Essex, era un gurmand, reuşind să ajungă la greutatea de 130 de kilograme, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi De frica morţii a slăbit 108 kilograme în 13 luni. Transformarea uluitoare a unui britanic FOTO

Cu toate că acum jumătate de an era virgin şi nu se aştepta să îşi facă vreodată iubită, viaţa bărbatului s-a schimbat după ce acesta a ajuns la concluzia între el şi fericirea lui stau 30 de kilograme de grăsime. Dacă toată copilăria a fost luat în batjocură din cauza obezităţii, în prezent bărbatul este mulţumit că şi-a găsit iubirea vieţii.

Mereu am avut prieteni pe lângă mine, dar majoritatea îmi erau verişori şi niciodată nu vorbeam cu fetele de la şcoală deoarce îmi era frică că vor râde de mine. Când am crescut toţi se ducea în cluburi, purtând haine frumoase pe care eu nu puteam să le îmbrac. Eram atât de de stânjenit de corpul meu că făceam baie în tricou. Sânii mei erau atât de mari că puteam împrumuta sutienul surorii mele„, a declarat tânărul.

Citeşte şi Un român a slăbit într-un timp record: A dat jos 6 kg în doar 3 ore VIDEO

După ce a început să meargă la sală şi să ţină regim, el a reuşit să dea jos kilogramele în plus, lăsând la vedere muşchi bine definiţi. La scurt timp după aceea a cunoscut-o pe Fern, o tânără de 18 ani care l-a făcut să se simtă cel mai dorit bărbat din lume.