La 20 de ani, nu e în stare să meargă singură la toaletă, pentru că îi e frică. Află de ce! VIDEO

Ney Decino are 20 de ani şi este deja mamă. Dar femeia nu este în stare să meargă singură la toaletă, pentru că îi este foarte frică. Această fobie i se trage dinh copilărie, de când a văzut un celebru film american.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 20:59

Fobia de toalete a ajuns să îi controleze viaţa tinerei femei. Ney Decino pare să fi rămas marcată pe viaţă de o scenă din faimoasa comedie americană „Uite cine vorbeşte!”, cu John Travolta şi Kirstie Alley. Era scena cu WC-ul vorbitor, în care vasul de toaletă era însufleţit de un personaj de desen animat, care îi certa pe copiii care fac pipi în pat.

Ney avea 4 ani când a văzut comedia, iar acea scenă a speriat-o foarte rău. De atunci, nu suportă toaletele publice şi, chiar şi acasă la ea, o şterge imediat din baie după ce trage apa la WC. Femeia spune că sunetul apei care spală toaleta îi dă fiori de gheaţă pe şira spinării şi că frica o paralizează, scrie Daily Mail

Deşi îşi dă seama că suferă de această fobie şi că, în realitate, WC-ul nu îi face nimic, îi este peste putinţă să se controleze. Toaletele o scot pur şi simplu din minţi. Iar când merge în vizită în familie sau la prieteni, nu se duce la toaletă decât dacă o însoţeşte cineva.