HALUCINANT. O adolescentă cântăreşte cât un copil de 8 ani şi vrea să mai slăbească

Adolescenta de 15 ani nu vrea să mânânce, pentru că îşi doreşte să slăbească. Adolescenta a fost internată în stare foarte gravă, la un spital din Iaşi. Medicii spun că nu este singurul caz de acest fel cu care se confruntă.

RomaniaTV.net
14 nov. 2012, 07:11
HALUCINANT. O adolescentă cântăreşte cât un copil de 8 ani şi vrea să mai slăbească

Preţul frumuseţii a fost prea scump pentru o adolenscentă de 15 ani din Iaşi. Pentru că a vrut să slăbească fata a refuzat să mai mănânce şi a ajuns în prezent să cântărească 37 de kilograme. Fata este internată la la Spitalul „Sf. Maria” din Iași unde a fost diagnosticată cu anorexie severă. Medicii n-o pot convinge nici în ruptul capului să mânânce.

„Pacienta are un comportament ciudat. Suferă de anorexie mentală. Nu vrea sa mănânce, orice i-am spune. Când o întreb de ce nu se hrănește, spune că nu e adevărat și ca ea mănâncă”, a declarat prof.dr. Marin Burlea, managerul unității medicale, pentru Ziarul de Iași, potrivit evz.ro.

Din cauza alimentației proaste, este deshidratată și a fost diagnosticată cu numeroase afecțiuni ale esofagului și ale intestinului. Fata nu cooperează nici cu psihologul spitalului. În zilelele următoare, adolescenta va fi din nou supusă unui examen psihologic, pentru a i se explica riscurile pe care le poate avea lipsa mâncarii.