Kristen Stewart şi Robert Pattinson se bat pe custodia câinelui

Robert Pattinson şi Kristen Stewart sunt părinţii unui câine salvat de la adăpost, numit Bear, care se află acum în mijlocul unei dispute pe custodia lui.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 06:57
Kristen Stewart şi Robert Pattinson se bat pe custodia câinelui

Kristen, în vârstă de 22 de ani, are şi o pisică, Max, pe care o va păstra ea, însă Robert, de 26 de ani, îl vrea pe Bear, căţelul metis pe care l-au adoptat de la un adăpost din New Orleans. Din păcate pentru actorul din Twilight, Kristen nu va renunţa prea uşor la căţelul pe care l-a îngrijit în timp ce se lupta cu parvoviroza, o boală potenţial fatală pentru animale. Ea a petrecut mult timp cu Bear şi l-a luat prin ţară cu ea.

„După ce Rob s-a mutat din casa lor din Los Angeles, i-a spus lui Kristen că îl vrea pe Bear. Ea are inima sfâşiată – l-au adoptat pe Bear împreună şi era bebeluşul lor. Dar Rob a fost atât de distrus de acţiunile lui Kristen, încât a decis că vrea câinele pentru a-l ajuta să treacă peste ce s-a întâmplat. La urma urmei, câinele este cel mai bun prieten al omului, iar Bear este o companie foarte plăcută”, a declarat o sursă pentru RadarOnline.com.

Kristen vrea custodie comună – lucrurile ar putea să devină urâte”, a mai spus sursa.

Potrivit „cârtiţei”, cuplul plănuia să mai adopte încă un căţel, înainte de a se afla despre relaţia lui Kristen cu un alt bărbat.

Kristen Stewart a recunoscut că l-a înşelat pe Pattinson cu regizorul filmului Snow White and the Huntsman. Cei doi s-au mutat separat şi nu mai vorbesc.

Între timp, o prietenă a regizorului spune că Kristen nu a făcut sex cu regizorul şi că mass media manipulează informaţiile despre ei.