Kim Kardashian şochează din nou. Cum se relaxează vedeta folosind ZECI DE ACE FOTO

Kim Kardashian şi-a uimit fanii de pe Instagram după ce a postat o metodă bizară de relaxare. Ea s-a fotografiat în timpul unei şedinţe de acupunctură, cu faţa plină de ace. Se pare că nu este uşor să fii însărcinată, iar metodele de relaxare la care recurge vedeta sunt din ce în ce mai bizare.

24 mart. 2013, 15:32

Kim Kardashian şochează cu tot ceea ce face. A ajuns vedetă folosind astfel de metode, iar în prezent continuă să atragă atenţia publicului prin extravaganţa de care dă dovadă. De când a aflat că este gravidă, vedeta caută noi metode de relaxare şi de trecere a timpului. 

Citeşte şi DEZGUSTĂTOR. Isprava cu care surorile Kardashian au scandalizat publicul VIDEO

Citeşte şi Kim Kardashian şochează din nou: Şi-a făcut o mască facială din propriul SÂNGE FOTO

În cursul zilei de sâmbătă, ea a postat pe contul personal de Instagram o fotografie făcută într-un salon de acupunctură, alături de mesajul „Relaxare maximă”. Ea recunoaşte că nu este uşor să fii vedetă şi gravidă în acelaşi timp, resimţind avantajele şi dezavantajele acestor poveri. Astfel, şedinţele de acupunctură, specifice medicinei orientale, o ajută să îşi relaxeze corpul obosit de atâtea apariţii în presă. Chiar dacă procesul pare dureros, ea pare relaxată, potrivit expresiei faciale.

Citeşte şi Kanye West şi Kim Kardardashian, în ipostaze intime, îmbrăţişaţi şi goi FOTO

Fiind una dintre cele mai bine plătite vedete de televiziune din America, cunoscută în toată lumea,  ea trebuie să îşi meţină acest statut chiar dacă este însărcinată. Femeia în vârstă de 32 de ani formează un cuplu alături de artistul de muzică hip-hop Kany West încă de anul trecut, cu care urmează să aibă o fetiţă peste câteva luni.