Kim Basinger a împlinit 59 de ani. Cum arată vedeta din „Batman” acum FOTO

Actriţa Kim Basinger a împlinit recent vârsta de 59 de ani, iar forma fizică pe care o arată aceasta este una de invidiat.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 10:55

Deşi sunt 42 de ani diferenţă între Kim Basinger şi fiica sa, actriţa celebră pentru rolurile sale din filme precum „Batman”, „Niciodată să nu spui niciodată” sau „L.A Confidenţial” nu pare să aibă diferenţe majore din punct de vedere fizic pe lângă tânăra de doar 17 ani.

Basinger a fost văzută în public alături de fiica sa, chiar înainte de a merge să sărbătorească cea de-a cincizeci şi noua zi de naştere a sa. Îmbrăcate cu bluze asemănătoare, actriţa şi fiica sa Ireland au servit masa la un restaurant din Hawaii, pentru ca după aceea să se oprească pentru o cafea, scrie tabloidul birtanic Daily Mail.

Cu ocazia zilei de naştere a mamei sale, Ireland Baldwin a postat un mesaj special pe contul său de Twitter. Prin intermediul acestuia, Ireland i-a urat lui Kim tradiţionalul „La mulţi ani!” împreună cu o serie de mărturisiri.

La mulţi ani celei mai frumoase femei din toată lumea. Eşti persoana care a reuşit să-mi influenţeze cel mai mult viaţa, şi ai fost întotdeauna pentru mine un model de urmat. Apelez la tine de fiecare dată când sunt în dubiu sau în pericol, şi sunt recunoscătoare că de fiecare dată găseşti o metodă prin care să mă salvezi”, a scris Ireland Baldwin pe contul ei de Twitter.  

Pe deasupra, fiica lui Kim Basinger a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că uneori îi este ruşine să stea alături de mama ei deoarece arată foarte bine pentru cei 59 de ani împliniţi.

„Mamă, încă arăţi ca şi cum ai avea 17 ani şi este uneori cam ruşinos să stau pe lângă tine. Sper ca într-o bună zi să pot moşteni calităţile tale fizice şi frumuseţea ta. Însemni foarte mult pentru mine. Poate că ne mai certăm pe aproape orice lucru, dar tu eşti totul pentru mine. Te iubesc, mamă!”, a adăugat Ireland Baldwin.

Kim Basinger este una dintre cele mai cunoscute actriţe de Hollywood. Vedeta a jucat rolul uneia dintre fetele Bond, în „Niciodată să nu spui niciodată” (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din „9 săptămâni şi jumătate”, „Batman” şi „L.A. Confidential”, pentru care a primit premiile Oscar şi Globul de Aur.