Keira Knightley a schimbat jurămintele de credinţă James Righton în faţa a 11 invitaţi

Actriţa de 28 de ani şi iubitul ei, de 29 de ani, au vrut să aibă o ceremonie de căsătorie cât mai discretă. Atât de discretă, încât nu au invitat la această ocazie decât 11 dintre prietenii lor cei mai buni.

RomaniaTV.net
04 mai 2013, 15:03
Keira Knightley a schimbat jurămintele de credinţă James Righton în faţa a 11 invitaţi

Îmbrăcată într-o rochie albă, scurtă, din voal şi tul, cu balerini roz în picioare, iar pe cap o ghirlandă presărată cu flori mărunte şi o jachetă Chanel, Keira i s-a alăturat lui James sâmbătă şi au schimbat jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii scurte, în sudul Franţei, la Primăria din Mazan, localitate aflată la câţiva kilometri de Marsilia.

11 prieteni ai celor doi îndrăgostiţi i-au aşteptat la ieşirea din primărie şi le-au urat cele cuvenite. Keira şi James s-au urcat apoi într-un Renault Clio, argintiu, ales de mireasa care a vrut să aibă o ceremonie în stil popular, ca în provincie.

Cei 11 invitaţi au înţeles mesajul şi au venit şi ei îmbrăcaţi adecvat, pentru a nu face notă discordantă cu mirii. Mama miresei, Sharman MacDonald, a organizat o petrecere sâmbătă după-amiază, împreună cu tatăl Keirei, Nicholas şi cu fratele ei, Bill, pe proprietatea actriţei din Franţa, situată în apropiere de oraşul medial Provence.

Cuplul proaspăt căsătorit a angajat o firmă de catering care să îi servească pe cei aproximativ 50 de invitaţi la petrecerea de nuntă. În schimb, au cumpărat 120 de sticle de vin de la un poducător local, Chateau Minuty, scrie Daily Mail. Este de aşteptat ca tinerii proaspăt căsătoriţi să organizeze o altă petrecere de nuntă când se vor întoarce în Marea Britanie.