Kate şi Prinţul William şi-au scos bebeluşul la prima plimbare FOTO

"Bebeluşul regal" a ieşit la prima sa plimbare, miercuri după amiază. Mai mult, el a fost vizitat şi de Regina Marii Britanii, precum şi de unchiul său, Prinţul Harry.

24 iul. 2013, 13:56
Kate şi Prinţul William şi-au scos bebeluşul la prima plimbare FOTO

Kate şi William zâmbeau fericiţi din maşina condusă de paza lor, în timp ce micuţul prinţ era aşezat într-un scăunel special, pe bancheta din spate. Kate Middleton avea părul strâns într-o coadă, cu ochelari de soare la ochi, pentru a-i ascunde, probabil, oboseala acumulată în ultimele zile.

Cuplul şi copilaşul său a plecat de acasă imediat după ce Regina l-a vizitat pe bebeluş. Reprezentanţii Palatului Kensington, reşedinţa ducilor de Cambridge, nu au confirmat unde se duceau cei trei, însă maşina lor a fost văzută mai târziu acasă la părinţii lui Kate, în Bucklebury, Berkshire.

Maiestatea sa a petrecut miercuri 30 de minute cu bebeluşul. Prinţul Harry, despre care se spune că este încântat că a devenit unchi, l-a vizitat pe nepotul său marţi seară, după ce micul prinţ şi Kate au fost externaţi. Tot marţi seară, bebeluşul a fost vizitat şi de sora şi fratele ducesei.

Kate Middleton, soţia Prinţului William, şi bebeluşul lor născut luni, au fost externaţi marţi. Cuplul regal a spus că încă se gândeşte la un nume pentru micuţ.

Citeşte şi Primele imagini cu bebeluşul lui Kate şi William. Ducesa şi prinţul au părăsit maternitatea VIDEO