Kate Middleton ar fi dezvăluit, fără să vrea, că aşteaptă o fetiţă

Kate Middleton se pricepe de minune să ţină secrete, însă de data aceasta s-a scăpat, dezvăluindu-i unei doamne din public, fără să vrea, că ar aştepta o fetiţă.

06 mart. 2013, 07:45
Kate Middleton ar fi dezvăluit, fără să vrea, că aşteaptă o fetiţă

Potrivit doamnei, Kate, care este însărcinată în cinci luni, a dat un indiciu că aşteaptă o fetiţă. Sandra Cook, în vârstă de 67, se afla printre cele 2.000 de persoane care au venit să o întâmpine pe ducesă în vizita ei din Grimsby.

„Doamna de lângă mine i-a dat un ursuleţ de pluş, iar ducesa a răspuns: Mulţumesc, o să îl iau pentru f…Ea s-a oprit brusc, însă, din declaraţie. Atunci eu i-am spus: Vrei să spui fiică, nu-i aşa? Ea a răspus: Nu, nu ştim. Şi eu i-am zis: Oh, cred că ştiţi, după care ea a mai spus că nu vor să spună„, a declarat Sandra Cook, potrivit The Daily Mail. Femeia care i-a oferit ursuleţul lui Kate era prea emoţionată pentru a-şi aduce aminte conversaţia.

„Sper că ducesa nu o să aibă băiat, pentru că atunci o să pic prost, dar în mod sigur a zis „f..””, a mai spus Sandra Cook.

Familia regală nu doreşte să comenteze informaţia şi insistă că William şi Kate nu au aflat încă sexul bebeluşului care se va naşte în iulie.

O altă admiratoare a lui Kate, Bobbie Brown, în vârstă de 42 de ani a întrebat-o dacă bebeluşul a început să se mişte. „Da, se mişcă, chiar foarte mult”, i-ar fi spus ducesa.