Justin Bieber are un nou tatuaj. Vezi cărei persoane speciale l-a dedicat

Justin Bieber a făcut o adevărată pasiune pentru tatuaje şi fiecare dintre cele pe care şi le-a făcut până acum au pentru el o semnificaţie aparte.

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 17:51

Justin Bieber şi-a îmbogăţit recent „colecţia” de tatuaje, cu un şef indian care îi apare pe omoplatul stâng. Cântăreţul a mărturisit că a ales acest tatuaj datorită bunicului său, capul de şef indian fiind logo-ul echipei de hochei Stratford Cullitons, la meciurile căreia cei doi mergeau împreună săptămânal. „Asta este pentru tine, bunicule”, a scris Bieber alături de fotografia postată pe Instagram.

Deşi tatuajele şi, uneori, comportamentul l-ar putea face să pară un băiat rău, Bieber are, totuşi, şi o latură sentimentală, pe care tocmai a arătat-o vizitând un fan bolnav de cancer, la sfârşitul săptămânii trecute. Sâmbătă, înaitnea concertului din Utah, Justin Bieber a mers la un centru pentru copii care suferă de această cruntă maladie şi a petrecut ceva timp cu Millie Flamm, o fetiţă de şapte ani bolnavă de leucemie. Cei doi au stat de vorbă, iar Justin chiar i-a cântat micuţei, înainte de a trece, în fugă, şi pe la ceilalţi copii.