Justin Bieber, un nou incident la aeroport: A vrut să scape de controlul paşaportului

Cântăreţul canadian de muzică pop Justin Bieber a fost protagonistul unui incident pe aeroportul Gokcen din Istanbul, după ce a încercat să se sustragă de la controlul paşaportului, relatează agenţia EFE citând ediţia de joi a cotidianului Hurriyet.

02 mai 2013, 13:39
Justin Bieber, un nou incident la aeroport: A vrut să scape de controlul paşaportului

Justin Bieber a sosit miercuri în Turcia cu un avion privat, venind dinspre Rusia, urmând să susţină joi un concert la Istanbul. Odată ajuns în incinta aeroportului, a trecut pe lângă ghişeul de control al paşapoartelor fără să se oprească. Cele 13 persoane care-l însoţeau l-au urmat în acelaşi mod, cu intenţia aparentă de a evita presa şi fanii care-i aşteptau, şi s-au dus direct la maşinile ce le erau rezervate. Însă, în ciuda acestei atitudini inedite, poliţia turcă nu a recurs la forţă şi a acceptat, după o lungă discuţie, să le verifice actele afară, potrivit Agerpres.

La sfârşitul lunii martie, poliţia de pe aeroportul din Munchen i-a confiscat cântăreţului canadian o maimuţă, întrucât el nu avea certificatele veterinare necesare pentru a aduce acest animal de companie pe teritoriul german.