JURNALISTE agresate sub ochii POLIŢIEI, de ADMINISTRATORUL unei pieţe din Ploieşti VIDEO

Trei jurnaliste din Prahova au fost agresate de doi bărbaţi în timp ce realizau un reportaj într-o piaţă din Ploieşti. Întregul incident, surprins de camerele de filmare, s-a întâmplat chiar sub ochii poliţiştilor care erau ocupaţi cu controlul şi confiscarea produselor din piaţa respectivă.

RomaniaTV.net
26 apr. 2013, 09:02

Incidentul a avut loc în cursul zilei de vineri, în Piaţa Cocoş din Ploieşti. Trei jurnaliste prahovene, Marilena Iordache, reporter PRO TV , Oana Stoica, reporter Prahova TV şi Diana Roman, reporter Antena 1, au fost agresate verbal şi fizic, cea din urmă fiind lovită în ceafă, potrivit România TV.

Femeile povestesc că au încercat să sune la 112, dar poliţiştii au ajuns la faţa locului după 20 de minute, în timp ce autorităţile care erau prezente în piaţa respectivă nu au intervenit, fiind ocupaţi cu verificarea produselor. Jurnalistele vor depune plângere împotriva agresorilor, doi bărbaţi din cadrul societăţii, dintre care unul este chiar administratorul firmei.

Eu sper că lucrurile să se mişte în direcţia asta pentru că nu este admisibil ca în România anului 2013 să se întâmple astfel de lucruri chiar sub ochii poliţiei„, a declarat Oana Stoica.

Poliţia Prahova a deschis dosar penal pe numele patronului pieţei şi a celor doi angajaţi ai acestuia.