Julie Mayaya NU a primit încă banii câştigaţi la „Vocea României”

Julie Mayaya, câştigătoarea show-ului "Vocea României", nu a primit încă cei 100.000 de euro oferiţi de sponsorul concursului, dar speră să îşi cumpere o locuinţă cu aceştia.

RomaniaTV.net
10 ian. 2013, 10:34
Julie Mayaya NU a primit încă banii câştigaţi la „Vocea României”

Întâi să îi am în cont (râde) şi apoi voi vedea ce voi face cu ei. Probabil îmi voi cumpăra o locuinţă. În ciuda a ceea ce-şi imaginează mulţi, că mi-aş fi primit banii chiar în seara finalei, procedura mai durează. Oricum ţinta mea nu erau banii, deci nu sunt nici îngrijorată, nici indispusă. Când vor intra în cont, asta va fi. Eu mă bucur că am reuşit să demonstrez că atunci când îţi urmezi cu ardoare visul, când crezi şi pui pasiune în ceea ce faci, poţi să reuşeşti în viaţă”, a declarat Julie pentru ziarulring.ro.

Cântăreaţa a mai spus că acest an şi l-a rezervat exclusiv pentru cariera sa şi că aşteaptă contractul cu Universal Music.

L-am semnat, înainte de concurs, în mare grabă şi încă nu ştiu exact ce cuprinde (râde). Vineri intru în posesia lui şi voi vedea până când trebuie să înregistrez albumul solo. Apoi, în martie şi aprilie, voi merge cu Horia Brenciu în turneul lui naţional. După aceea, sper să mă pot concentra exclusiv pe cariera mea”, a mai povestit Julie Mayaya.