Judecător fotografiat într-o ipostază compromiţătoare. Vezi cu cine este în piscină

Lumea justiţiei din România este zguduită din nou. Un set de fotografii apărut în presă pune sub semnul întrebării corectitudinea unui magistrat.

RomaniaTV.net
18 aug. 2012, 16:15
Judecător fotografiat într-o ipostază compromiţătoare. Vezi cu cine este în piscină

Un judecător de la Curtea de Apel Cluj a fost fotografiat în jacuzzi alături de un afacerist pe care îl judecă, potrivit EVZ. Magistratul Gabriel Năsui şi omul de afaceri Cristian Baboş, învinuit într-un dosar instrumentat chiar de către magistrat, par să aibă o relaţie foarte apropiată.

Fotografiile îl înfăţişează pe judecătorul Gabriel Năsui, de la Curtea de Apel Cluj, şi pe omul e afaceri Cristian Baboş în staţiunea elveţiană St. Moritz. Cei doi au petrecut împreună cu familiile o vacanţă de lux în iarna 2008-2009.

Cele două familii au fost cazate la hotelul Kulm, clasificat la cinci stele superior, unde preţurile sunt pe măsură, o cameră dublă costând între 530 şi 800 de franci elveţieni pe noapte.

Baboş a condus afaceri de milioane de euro în domeniul imobiliar, dar criza economică l-a adus la sapă de lemn, fiind urmărit de executorii judecătoreşti în diverse dosare.

El a beneficiat de o sentinţă favorabilă din partea judecătorului Gabriel Năsui într-un litigiu în care la mijloc sunt aproape 750.000 de euro, la scurt timp după vacanţa în Alpii elveţieni.

Judecătorul Năsui şi Cristian Baboş au fost colegi la facultatea de medicină, absolvită de magistrat, astfel că între ei este şi o prietenie veche.

Judecătorul Gabriel Năsui a mai fost implicat într-un scandal în 2011. Atunci a fost sancţionat, după ce a participat la judecarea unui dosar în care era implicată şi societatea soţiei sale.

Contactat de jurnalişti, magistratul a negat faptul că ar fi fost în concediu cu omul de afaceri Cristian Baboş, dar a spus că i se pare cunoscut numele acestuia.

CITEŞTE ŞI: Mona Pivniceru, propusă pentru Justiţie, fotografiată în maşina lui Andrei Năstase VIDEO