JR din Banat şi-a construit singur casă cu 37 de camere, asemenea celei din serialul Dallas VIDEO

Un bărbat din Banat a făcut o pasiune pentru JR din serialul Dallas. Ca urmare, acesta şi-a construit singur o casă imensă cu 37 de camere, potrivit România TV.

03 feb. 2013, 15:17
JR din Banat şi-a construit singur casă cu 37 de camere, asemenea celei din serialul Dallas VIDEO

Vasile Griţar vrea să ridice la Cenei, în Timiş, un domeniu ca al familiei Ewing din serialul Dallas. El are o pasiune pentru Larry Hagman, actorul care a interpretat rolul lui JR în celebrul serial, iar de ani buni construieşte singur o casă cu două etaje şi mansardă.

Când s-a apucat de construcţia casei, Vasile Griţar avea 37 de ani, aşadar, a hotărât ca locuinţa să aibă 37 de camere. Bănăţeanul lucrează de 13 ani la clădirea de aproape 2000 de metri pătraţi. El se trezeşte dis de dimineaţă şi construieşte în continuu.

JR din Banat povesteşte că proiectul a fost inspirat şi dintr-o dramă personală din copilărie.

Povestea casei mi se trage de când eram copil. Am crescut într-o singură cameră cu două surori. Îi spuneam mamei când plângea că eu o să fac o casă mare de o să mă ţină minte toată lumea”, a mărturisit Vasile la România TV.

Din păcate, visul său de a construi o casă atât de mare i-a adus ghinion în dragoste. Şapte femei l-au părăsit pe Vasile din cauza obsesiei lui pentru Larry Hagman.

Vasile Griţar are şi o sugestie pentru guvernanţi. Să-i scutească de impozite şi taxe pe cei care îşi construiesc singuri casele.