Jose Mourinho revine în fotbalul britanic de la 1 iulie. Vezi ce echipă urmează să antreneze

Gruparea Chelsea va anunţa revenirea lui Jose Mourinho la conducerea tehnică la 1 iulie, anunţă cotidianul The Sun, care susţine că antrenorul portughez a avut o întâlnire la Londra cu patronul rus al londonezilor, Roman Abramovici.

03 mai 2013, 10:16
Jose Mourinho revine în fotbalul britanic de la 1 iulie. Vezi ce echipă urmează să antreneze

Potrivit Mediafax, cei doi s-au întâlnit la restaurantul La Famiglia, situat în acelaşi cartier în care se află şi arena Stamford Bridge, stabilind detalille revenirii tehnicianului, care ar urma să aibă un salariu anual de 12 milioane de euro.

Citeşte şi Jose Mourinho: „Echipa mea a fost prea inocentă la Dortmund!”

The Sun citează şi o declaraţie a olandezului Wesley Sneijder, în prezent la Galatasaray, dar care a fost antrenat de Mourinho la Inter Milano. Jose Mourinho antrenează în prezent echipa Real Madrid, având contract până în 2016.

„În inima lui Jose se află soţia, copiii şi apoi Chelsea. Când vorbeşte de Chelsea este ca atunci când un copil îi spune mamei ce-şi doreşte de Crăciun”, a declarat Sneijder.

Citeşte şi Ultimele luni printre „galactici”. Jose Mourinho pleacă de la Real Madrid

Echipa engleză Chelsea Londra, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a învins joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), formaţia elveţiană FC Basel, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Europa, şi s-a calificat în finala competiţiei.