Jordy, copilul minune al anilor ’90, s-a transformat într-un star ROCK care se DEZBRACĂ pe scenă

Jordy Claude Daniel Lemoine, cunoscut drept Jordy, a fost considerat un copil minune al muzicii franţuzeşti. La doar patru ani, melodia sa, "Dur dur d'être bébé!" a fost numărul unu în Franţa pentru 15 săptămâni. În prezent, artistul are 25 de ani şi este un star rock. Din 2006 cântă alături de trupa Jordy & the Dixies, ultima lor piesă fiind lansată în 2011.

28 feb. 2013, 12:01

Jordy a intrat în Cartea Recordurilor, copilul fiind considerat drept cel mai tânăr intrepret care a avut o melodie pe primul loc într-un top muzical. La doar patru ani şi jumătate, melodia sa a devenit un hit mondial. De asemenea, familia minorului a fost acuzată că l-a exploatat pe copil, dat fiind vârsta lui fragedă la care şi-a făcut apariţia în lumea muzicii.

Guvernul francez a interzis muzica lui Jordy la radio şi televizor, pentru protecţia minorului. În anul 1996 părinţii lui au divorţat.

Citeşte şi Formaţia rock a viitorului: Trei roboţi cântă o melodie heavy-metal celebră VIDEO

Faima tânărului născut în 1988 a început treptat să scadă, fiind uitat până în 2006, când lansat primul lui single din ultimii 12 ani, alături de trupa Jordy & the Dixies, devenind un star rock. În prezent, tânărul are numeroase concerte şi o serie de albume lansate, potrivit contului de MySpace.

La 20 de ani de la apariţia hitului care l-a făcut cunoscut, Jordy este complet schimbat, fiind considerat o vedetă rock. La unul dintre concerte şi-a dat tricoul jos, spre bucuria publicului.

Citeşte şi: Solistul unei formaţii rock, acuzat de tentativă de viol asupra unei fetiţe de 1 an

Jordy & The Dixes