Jojo confirmă divorţul. Vezi ce spune despre tatăl copilului ei

După ce în ultimele zile au apărut numeroase informaţii privind destrămarea căsniciei sale, Jojo a ţinut să facă, joi, câteva clarificări.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 15:30
Jojo confirmă divorţul. Vezi ce spune despre tatăl copilului ei

Jojo a postat, joi, pe Facebook, un mesaj prin care confirmă divorţul, cu care s-a căsătorit în 2009 şi cu care are are un fiu în vârstă de un an. Actriţa, pe numele său real Cătălina Grama, a precizat că despărţirea de soţ a survenit „în urmă cu mai mult timp”, dar că amândoi au ţinut ca divorţul să se desfăşoare discret, pentru a-şi proteja în primul rând copilul.

CITEŞTE ŞI: Motivul divorţului dintre Jojo şi soţul ei, dezvăluit de către apropiaţii cuplului

Iată mesajul postat de Jojo:

„Dragii mei prieteni,

Informaţia privind divorţul dintre mine şi Ionuţ este adevărată. Ceea ce trebuie să adaug este că despărţirea dintre noi a avut loc în urmă cu mai mult timp.

Decizia de a nu face publice informaţiile privind divorţul am luat-o împreună, pentru a ne proteja viaţa privată şi copilul.

Respectul şi prietenia mea pentru Ionuţ mă obligă să fac această menţiune astăzi, pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor referitoare la acest subiect.

Respectul şi prietenia mea pentru voi, prietenii mei, m-au determinat să aduc aceste clarificări.

Nu voi mai face nicio altă declarație despre acest subiect pentru că vreau sa-mi protejez atât copilul, cât și pe tatăl lui.

Vă mulțumesc pentru prietenia voastră necondiționată,

Cătălina”