John Malkovich, erou în viaţa reală: A salvat un bătrân VIDEO

John Malkovich nu este numai un actor de mare talent. Deşi este obişnuit cu rolurile de personaj negativ, vedeta se transformă în unele momente în înger salvator. Aşa s-a întâmplat la Toronto, unde, într-o pauză de filmare, Malkovich a salvat viaţa unui om, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
11 iun. 2013, 06:55
John Malkovich, erou în viaţa reală: A salvat un bătrân VIDEO

Actorul tocmai ieşea de la restaurant când a văzut că un om în vârstă s-a împiedicat de instalaţia unei schele şi a căzut. Bărbatul se rănise grav la gât şi sângera abundent. În câteva clipe, Malcovici şi-a transformat eşarfa în garou. Portarul unui hotel a asistat la scenă.

„Cred că Malkovich îşi aprindea o ţigară când a văzut tot ce se întâmpla. A intervenit imediat şi a apăsat cu mâna gâtul omului ca să oprească sângele şi nu l-a lăsat decât când a venit ambulanţa”, a declarat Chris Mathias, portar de hotel.

Victima, un american de 77 de ani din Ohio, care venise în vizită în Canada împreună cu soţia, a declarat că îi va rămâne recunoscător actorului toată viaţa. Fără să pozeze în erou, artistul a recunoscut că dacă tăietura ar fi fost cu un deget mai sus, lucrurile ar fi fost cu adevărat dramatice.