Jocuri sexuale pe care să le încerci în pat

Ti s-a intamplat vreodata sa te plictisesti o dupa-amiaza intreaga langa partenerul tau si sa nu stiti ce sa faceti? Amandoi va iubiti, dar se poate intampla oricui ca la un moment dat sa intre in pana de idei si sa nu stie cum sa-si petreaca timpul. Si daca nu aveti de gand sub nicio forma sa iesiti din casa, iata de ce este nevoie ca sa va distrati si sa va simtiti bine impreuna.

04 mart. 2013, 06:28
Jocuri sexuale pe care să le încerci în pat

Vezi mai jos cateva variante de jocuri sexy, menite sa condimenteze relatia voastra si sa alunge plictisul.

Faceti schimb de haine

Mergeti in fata sifonierului si imbracati-va in totalitate cu hainele celuilalt. Inclusiv lenjeria! O sa vedeti ca de fiecare data o sa fie si mai haios jocul si o sa-l gustati din ce in ce mai mult.

Chat erotic

Stati fiecare in fata propriului laptop cu camera web eventual, si incepeti o conversatie ca si cum n-ati fi in aceeasi casa. Nu e nevoie sa ajungeti sa faceti sex in fata camerei, dar va puteti preface ca va jucati, ca si cum sunteti la mare distanta unul de altul.

Seria de 20 de intrebari sexy

Bagati-va amandoi in pat, complet goi, sub patura. Si puneti-va pe rand cate o intrebare sexy, apoi stabiliti rasplata raspunsului: ori un sarut, ori o atignere sau chiar mai mult decat atat. Va veti surprinde unul pe altul cu tot felul de raspunsuri condimentate care vor iesi la iveala.

Poker sau zaruri pe dezbracate

Jucati cele doua jocuri cu porunci pentru cel care pierde. Nu va opriti decat cand primul dintre voi doi ramane gol pusca.

Deseneaza-i cu degetele pe corp cuvinte, apoi pune-l sa le ghiceasca

Pe corpul gol, traseaza cu degetul diferite cuvinte. El va trebui sa ghiceasca ce ai scris. Apoi faceti schimb de roluri. Pentru fiecare raspuns bun, primeste un sarut. Pentru fiecare raspuns gresit, o palma la fund.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro