Jocuri sexuale pe care să le încerci în pat

Dragostea si pasiunea nu sunt mereu suficiente ca sa tina relatia vie. Trebuie sa va jucati unul cu altul, astfel incat sa nu va plictisiti niciodata. Vezi mai jos cateva variante de jocuri sexuale menite sa condimenteze relatia voastra si sa alunge plictisul.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 20:04
Jocuri sexuale pe care să le încerci în pat

Seria de 20 de intrebari sexy

Bagati-va amandoi in pat, complet goi, sub patura. Si puneti-va pe rand cate o intrebare sexy, apoi stabiliti rasplata raspunsului: ori un sarut, ori o atignere sau chiar mai mult decat atat. Va veti surprinde unul pe altul cu tot felul de raspunsuri condimentate care vor iesi la iveala.

Poker sau zaruri pe dezbracate

Jucati cele doua jocuri cu porunci pentru cel care pierde. Nu va opriti decat cand primul dintre voi doi ramane gol pusca.

Masaj sau pictura pe corp

Maseaza-ti iubitul pe intreg corpul. Ofera-i un masaj erotic pe care sa nu-l uite vreodata. Foloseste uleiul cu aroma lui preferata si unge-l peste tot. Pe de alta parte, scoate-ti toate hainele si roaga-l sa te picteze in cele mai intime zone. Amandoi veti gusta din plin aceste activitati.

Costumeaza-l

Costumeaza-ti iubitul in chip de jucarie sexuala. Chiar daca va protesta la inceput, apoi va incepe sa-i placa.

Deseneaza-i cu degetele pe corp cuvinte, apoi pune-l sa le ghiceasca

Pe corpul gol, traseaza cu degetul diferite cuvinte. El va trebui sa ghiceasca ce ai scris. Apoi faceti schimb de roluri. Stabiliti impreuna recompensele si pedepsele.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro