JO 2012: Exerciţiile lui Ponor şi Raisman, la bârnă. A fost furată Cătălina? VIDEO

Cătălina Ponor a pierdut medalia de bronz în finala de la bârnă, după ce arbitrii au admis contestaţia depusă de delegaţia SUA, în urma exerciţiului Alexandrei Raisman.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 15:25
JO 2012: Exerciţiile lui Ponor şi Raisman, la bârnă. A fost furată Cătălina? VIDEO

Pentru câteva clipe Cătălina Ponor a crezut că va urca pe podium la bârnă. Avea o notă, 15.066, care îi permitea să spere la acest lucru, singurul lucru pe care putea să şi-l reproşeze în evoluţia sa fiind o ezitare, în urma căreia a reuşit însă să se redreseze şi să rămână pe bârnă.

Rând pe rând au căzut de pe bârnă, după Cătălina, Larisa Iordache, Gabrielle Douglas sau Victoria Komova, însă marea lovitură avea să i-o dea arbitrii. Aceştia au dat curs cotestaţiei depuse de delegaţia SUA, privitoare la modul de notare a exerciţiului Alexandrei Rasiman, ultima intrată în concurs.

Mai mult, ei au apreciat în mod subiectiv că americanca a avut un exerciţiu cu un grad mai mare de dificultate, iar acordat acesteia aceeaşi notă pe care o avea şi Cătălina, 15.066, dar românca a pierdut bronzul, considerându-se că exerciţiul său a fost de o mai mică dificultate.