Jay-Z, la concert cu metroul. Vezi reacţia unei călătoare la agitaţia fanilor în jurul rapperului

De câteva zile a apărut pe internet un video în care faimosul rapper american Jay-Z este filmat în metrou discutând cu o femeie în vârstă. Acesta îi explică lui Ellen Grossman, persoana în cauză, că este faimos şi că se îndreptă spre un concert.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 11:54
Jay-Z, la concert cu metroul. Vezi reacţia unei călătoare la agitaţia fanilor în jurul rapperului

Cu toate că este multimilionar în dolari, şi cunoscut în toată lumea, Jay-Z preferă să meargă cu metroul spre locul unde are concert, în loc să folosească una din maşinile personale. Într-un clip apărut pe internet, acesta poartă o discuţie cu o femeie în vârstă de 67 de ani, o artistă născută în acelaşi cartier ca şi interpretul, potrivit Washington Post

Bătrânica s-a speriat de agitaţia din metrou şi nu a realizat că oamenii se îmbulzeau să vadă celebritatea care circula ca un om de rând. Ea stând fix lângă Jay-z, l-a întrebat dacă este faimos. Acesta a răspuns că este, dar nu destul, deoarece ea nu îl cunoaşte. A urmat o discuţie între cei doi, în care au realizat că au mai multe lucruri în comun, printre care că s-au născut în acelaşi loc şi că amândoi sunt artişti, femeia fiind o recunoscută pictoriţă şi sculptoriţă din New York. Atunci când rapperul îi spune cum îl cheamă, Ellen spune că a auzit de el, dar nu mai ştia cum arată.

După eveniment, femeia a fost sunată de reporterii Washington Post. Ea a declarat că a aflat cine este Jay-z, după ce a căutat mai multe informaţii despre el pe internet. Doamna Grossman a adăugat că acum are şi o melodie preferată din repertoriul cântăreţului de hip-hop.

Cu toate că cei mai mulţi cred că rapperul se plimbă tot timpul cu metroul mulţi dintre cei care au văzut clipul cred că acesta a fost lansat doar să promoveze viitorul documentar despre el ce va apărea pe 18 Februarie. Este posibil ca filmarea din metrou să apară şi în documentar.