Jane Seymour, la 61 de ani. Cum arată acum actriţa din „Dr. Quinn” FOTO

Jane Seymour reuşeşte să îşi păstreze tonusul şi frumuseţea la cei 61 de ani pe care îi are. Actriţa din celebrul serial "Dr. Quinn" a uimit, în ultima sa apariţie publică, prin forma fizică pe care o arată.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 09:05

Actriţa a participat la un eveniment al Asociaţiei de luptă împotriva bolii Alzheimer a Ritei Hayworth, unde a afişat o formă fizică de invidiat, scrie Daily Mail.

Pe covorul roşu al evenimentului Jane Seymour a atras atenţia tuturor, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră care i-a pus în evidenţă forma fizică de invidiat pentru cei 61 de ani ai săi.

Chiar dacă la eveniment au mai participat nume sonore din showbiz-ul american, precum creatorul serialului „Sex and the City”, Candace Bushnell, şi Brooke Shields, vedeta din „Dr. Quinn” a reuşit să se impună în faţa paparazzilor prezenţi la eveniment.

În cadrul evenimentelor organizate de către Asociaţia de luptă împotriva bolii Alzheimer a Ritei Hayworth au fost strânse, în total, donaţii în valoare de 57 de milioane de dolari.

Banii strânşi sunt folosiţi pentru cercetări şi studii în vederea găsirii unui leac împotriva acestei maladii, astfel încât aceasta să fie vindecată.

Actriţa de origine engleză Jane Seymour s-a făcut remarcată pe parcursul anilor prin roluri jucate în filme precum „James Bond – Live and Let Die„, „Le Revolution francaise / Revoluţia franceză”, „Wedding Crashers / Spărgătorii de nunţi” şi „Dr Quinn”. Seymour a debutat în lumea cinematografică în anul 1969 în pelicula „Oh! What a Lovely War / Oh! Ce război frumos” în regia lui Richard Attenborough.