JAF ARMAT la o casă de amanet din Botoşani. Hoţii au fugit cu 1,5 kilograme de aur VIDEO

Jaf armat, marţi noapte, la o casă de amanet din Botoşani. Doi indivizi înarmaţi şi cu cagule l-au ameninţat pe angajat şi au furat peste 1,5 kilograme de bijuterii din aur, în valoare de peste 50.000 de euro. Hoţii s-au făcut nevăzuţi. Poliţia este în alertă, iar în tot judeţul s-au făcut filtre pentru a-i prinde pe jefuitori.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 05:11
JAF ARMAT la o casă de amanet din Botoşani. Hoţii au fugit cu 1,5 kilograme de aur VIDEO

Atacatorii au dat lovitura la ora 23.00, cu o ora înainte de închiderea casei de amanet. Ei au spart vitrina cu un obiect dur, l-au ameninţat cu pistolul pe angajatul aflat la ghişeu şi au furat bijuteriile expuse.

„Au intrat doi mascaţi cu cagule, au ameninţat cu arma, au luat aurul din vitrină şi au fugit. Cu siguranţă că au ştiut orarul dinainte”, a declarat patronul casei de amanet, Adrian Amariei.

Bărbaţii au fugit printre blocurile din apropiere. Angajatul firmei a acţionat butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns imediat cei de la firma de pază, dar şi poliţiştii.

„Hoţii au pătruns în interiorul casei de amanet, obiectiv care avea program de funcţionare până la ora 24.00, aşadar căile de acces nu erau asigurate. Folosindu-se de un obiect asemănător unui pistol, au ameninţat unicul lucrător care se afla în incinta casei de amanet”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Daniela Gheorghiescu.

Poliţiştii îi caută acum pe cei doi hoţi. Ei au instituit filtre la ieşirile din oraş şi verifică toate maşinile.

Casa de amanet avea sistem de supraveghere video, iar imaginile înregistrate urmează să fie analizate de poliţişti.