Iurie Darie şi-a revenit miraculos. Anca Pandrea vrea să se cunune cu actorul

Povestea de iubire dintre Anca Pandrea şi Iurie Darie pare desprinsă dintr-un scenariu de film. Sunt nedespărţiţi de 26 de ani şi se iubesc cu patimă, mai ceva ca doi adolescenţi. Deşi Iurie Darie a cerut-o în căsătorie şi Anca Pandrea a acceptat, cei doi n-au ajuns în faţa ofiţerului stării civile pentru că actorul nu şi-a "găsit certificatul de naştere".

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 06:39
Iurie Darie şi-a revenit miraculos. Anca Pandrea vrea să se cunune cu actorul

Anca Pandrea este în culmea fericirii că, după şase luni de chin, timp în care a stat numai prin spitale, Iurie Darie şi-a revenit, scrie cancan.ro. Actriţa aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în căminul conjugal, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, având planuri mari pentru viitor.

„Acum câţiva ani, m-a cerut în căsătorie, în direct la o emisiune televizată, iar eu am acceptat, normal. M-am dus la el, l-am luat în braţe, l-am pupat, am fost foarte fericită. Dar nu i-am găsit certificatul de naştere şi el mă tot întreba când ne căsătorim şi aşa a trecut timpul. Dar el îşi doreşte foarte mult, aşa că acum, că s-a însănătoşit, o să-i îndeplinesc această dorinţă. O să-i caut certificatul de naştere sau facem altul şi ne căsătorim”, a declarat Anca Pandrea.