Iurie Darie este hrănit prin nas, cu seringa

Anca Pandrea, soţia lui Iurie Darie, a declarat că celebrul actor, aflat în prezent în spital, este hrănit cu ajutorul unei seringi, prin nas.

RomaniaTV.net
21 iul. 2012, 12:47
Iurie Darie este hrănit prin nas, cu seringa

„Sunt zile în care se simte bine şi zile în care nu deschide nici ochişorii. Medicii fac tot ce pot ca să-i reziste cordul. Îi fac dopamină, dar concentraţia a scăzut de la 8 la 4. Mâncare i să dă cu seringa pe nas, pentru că nu poate să mănânce altfel„, a spus Anca Pandrea, potrivit puterea.ro.

„Acum vreau să-i pun casete, am primit cadou un walkman de la o persoană pe care nu o cunosc. Vreau să înregistrez nişte poveşti şi să i le pun în căşti, ca să-mi audă mereu vocea. Îmi doresc să fie ca acum doi ani sau ca acum un an. Nu se poate să fie ca acum 10 ani, dar vreau să vorbeacă, să mănânce, să ne plimbăm”, a mai spus actriţa cu ochii în lacrimi.

Actorul Iurie Darie a ajuns pe 16 iunie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicaţie postoperatorie, acumulând în continuare lichid la creier.