Iulia Albu dezvăluie MOTIVUL divorţului de Mihai Albu. „Am păstrat aparenţele cât am putut”

Deşi a părut că vrea să păstreze discreţia, Iulia Albu a dezvăluit ce a determinat-o să divorţeze de Mihai Albu. Creatoarea de modă spune că aparenţele în relaţia sa cu designerul de încălţăminte deveniseră tot mai greu de păstrat.

RomaniaTV.net
28 feb. 2013, 07:55
Iulia Albu dezvăluie MOTIVUL divorţului de Mihai Albu. „Am păstrat aparenţele cât am putut”

Iulia Albu a dezvăluit, miercuri seară, într-o emisiune TV, că a luat decizia de a divorţa de designerul de pantofi după ce fetiţa lor, Mikaela, a asistat la o ceartă între ei.

Iulia şi Mihai Albu au decis să divorţeze, după opt ani de căsnicie. Ruptura s-a produs în timp, potrivit creatoarei de modă, iar aparenţele deveniseră tot mai greu de păstrat. Decizia finală privind divorţul a luat-o după ce fetiţa lor, Mikaela, a asistat la o ceartă între ea şi Mihai.

Am păstrat aparenţele atât cât am putut, dar fostul meu soţ nu. A fost un mic incident în faţa fetiţei noastre, Mikaela a asistat la o ceartă despre care nici nu vreau să-mi amintesc. M-a afectat că el a vorbit despre divorţ, cu toate că avem o clauză de confidenţialitate. Probabil el voia o soţie care să stea acasă şi să crească copiii, mi-a reproşat că am o carieră„, a spus Iulia Albu, la Acasă TV.

Creatoarea de modă exclude varianta unei împăcări între ea şi Mihai Albu. „Lucrurile au ajuns prea departe şi nu mai suport. E un moment foarte dificil pentru mine„, a precizat Iulia.