Italienii se bat pe trupurile românilor morţi în accidentul din Calabria VIDEO

Firmele de pompe funebre s-au bătut pe cadavrele românilor ucişi în accidentul din Italia, informează România TV. Repatrierea victimelor costă mii de euro. 

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 12:19
Italienii se bat pe trupurile românilor morţi în accidentul din Calabria VIDEO
Italienii s-au bătut pe trupurile celor şase români morţi într-un accident de tren, în Italia, chiar în faţa rudelor victimelor. Angajaţii firmelor de pompe funebre s-au certat ca să pună mâna pe cadavre. Motivul: repatrierea victimelor costă mii de euro.
 
Reprezentanţii firmelor de pompe funebre şi-au împărţit cu „generozitate” pumni şi picioare în lupta pentru cadavre. Totul s-a petrecut chiar în faţa părinţilor şi apropiaţilor victimelor, care pe lângă durerea provocată de pierderea suferită au fost nevoiţi să asiste şi la asemenea scene situate dincolo de orice limită a moralităţii. Cioclii nici măcar nu au aşteptat ca toate cadavrele să fie scoase dintre fiarele prinse sub tren, năpustindu-se ca şacalii asupra morţilor.
 
„Sunt toţi ai mei, am fost anunţat primul de spital”, spunea unul dintre indivizi, în timp ce ceălalt încerca să obţină măcar jumătate din cadavre. Cearta lor se desfăşura pe fondul strigătelor disperate ale familiilor: „Să vă fie ruşine! Sunt oameni, nu câini! E încă sânge aici!”.

În lupta cioclilor pentru cadavrele românilor morţi în accident, tărgile pe care acestea fuseseră aranjate au fost trântite la pământ.

La faţa locului erau şi o mulţime de reprezentanţi ai Carabinierilor, care au încercat în van să calmeze spiritele.

 
Şase români au murit, sâmbătă, în Calabria, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un tren. Victimele de naţionalitate română, patru femei şi doi bărbaţi, munceau în Italia la cules de clementine.
 
Alţi doi români aflaţi în autoturism au scăpat în ultimul moment, coborând din microbuz înainte de impact. O ipoteză este că românii ar fi încercat să traverseze în acel punct calea ferată pentru a ajunge mai repede la destinaţie.