Italianul a descris în detaliu crima de la Oradea

Cetăţeanul italian suspectat în cazul asasinatului de la Oradea a recunoscut în faţa poliţiştilor că l-a ucis pe bărbatul de 35 de ani, spunând că s-a răzbunat pe acesta pentru o datorie şi descriind în detaliu modul în care a comis crima, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 09:37
Italianul a descris în detaliu crima de la Oradea

Potrivit şefului Poliţiei Bihor, comisar-şef Adrian Bucur, cetăţeanul italian Zappa Aldisio Andrea a fost audiat, într-o primă fază, la postul de poliţie din Tinca, localitate în care a fost prins.

Conform sursei citate, cetăţeanul italian a spus că l-a ucis pe orădean pentru o datorie, refuzând însă să precizeze despre ce sumă este vorba.

Cetăţeanul italian, care este stabilit la Arad, le-a spus poliţiştilor că marţi dimineaţă a venit la Oradea şi l-a aşteptat pe partenerul său de afaceri în faţa blocului, iar când acesta a ieşit din imobil i-a cerut să îi dea banii. Italianul le-a spus anchetatorilor că orădeanul ar fi început să râdă de el, că între ei a urmat un schimb de replici, după care el s-a întors la maşină, strigând că se va răzbuna, a scos arma, s-a întors şi a tras în bărbatul de 35 de ani.

Cetăţeanul italian urmează să fie audiat şi la Parchetul Tribunalului Bihor.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost împuşcat pe stradă, marţi dimineaţă, la Oradea, medicii ajunşi la faţa locului nemaiputând să-i salveze viaţa. Medicul Adrian Bordea de la SMURD Bihor declara că victima era în stop cardio-respirator, având leziuni grave la cap şi la torace şi s-a încercat fără succes resusitarea sa, timp de 50 de minute.