ISTERIE la o bază militară din Coreea de Nord, în timpul vizitei lui Kim Jong-un VIDEO

Scene incredibile în Coreea de Nord. Oamenii au înnebunit de fericire când l-au văzut pe liderul suprem, Kim Jong-un. Acesta a vizitat o insulă folosită ca bază militară, la scurt timp după ce a închis graniţa cu Coreea de Sud şi a suspendat pactul de neagresiune.

09 mart. 2013, 08:48
ISTERIE la o bază militară din Coreea de Nord, în timpul vizitei lui Kim Jong-un VIDEO

Zeci de militari în uniformă au alergat pe plajă pentru a-l întâmpina pe Kim Jong-un, care a debarcat de pe o navă de patrulare pe o insulă folosită ca bază militară. Oamenii au sărit de bucurie, iar mulţi dintre ei au început să plângă atunci când l-au văzut pe „Conducătorul iubit”.

Scenele s-au repetat şi când liderul nord-coreean a părăsit insula. Oamenii au alergat pe plajă şi chiar au intrat îmbrăcaţi în apele reci ale Mării Galbene pentru a-l însoţi pe liderul suprem, atunci când acesta s-a urcat în barcă.

Kim Jong -un a vizitat insula, în urma unor ameninţări virulente făcute de regimul comunist. Phenianul a închis graniţa cu Coreea de Sud şi a suspendat pactul de neagresiune, după ce Consiliul de securitate al ONu a adoptat noi sancţiuni împotriva Coreei de Nord. Anterior, regimul comunist a avertizat că va ataca nuclear Statele Unite.