Irinel Columbeanu candidează la Primăria Capitalei VIDEO

Omul de afaceri a anunţat că intenţionează să se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar al Bucureştiului.

RomaniaTV.net
03 ian. 2012, 06:37
Irinel Columbeanu candidează la Primăria Capitalei VIDEO

Informaţia, anunţată iniţial într-un filmuleţ pe internet, a fost confirmată în exclusivitate la România TV. Irinel Columbeanu a precizat că va candida independent.

„Decizia mea nu are legătură cu politica, e vorba de a administra un bun al nostru. Este nevoie de ceva nou. Nu este dorinţa mea, este aşteptarea multor oameni, aşa cred eu.  Voi candida independent”, a declarat Columbeanu, la România TV.

Omul de afaceri consideră Bucureştiul „o mină de aur” şi spune că este nevoie de câteva „capete luminate” pentru a-l valorifica: „Consider că stăm pe o mină de aur nu numai la Roşia Montană şi nu ţine decât de câteva capete luminate pentru a transforma acest aur de sub noi în rezultate concrete, care să se vadă în viaţa noastră. Consider că oraşul nostru merită să fie transformat într-un centru de afaceri. Afaceri curate„.

Dintre atuurile sale în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, Iriniel Columbeanu a subliniat lipsa apartenenţei la vreun partid politic şi „un pic de inteligenţă”. „Independenţa este un avantaj, poate viitorii mei predecesori tocmai în aceste lucruri s-au încurcat”, a punctat Columbeanu.

Nu cred că maidanezii sunt printre priorităţile bucureştenilor, dar sunt una dintre problemele care trebuie rezolvată cu omenie, nu cu câinoşenie. Cea mai mare problemă este a noastră, a tuturor locuitorilor Bucureştiului, iar din acest punct de vedere cea mai bună soluţie ar fi o colaborare cu prieteni de-ai noştri din alte ţări. Nu e vorba neapărat de o înfrăţire fizică, dar este nevoie de o conectare la circuitele economice aducătoare de beneficii pentru municipalităţi cu oraşe un pic mai avansate decât noi„, a conchis Irinel Columbeanu.