Ipoteză şocantă în cazul morţii Mălinei Olinescu. Iubitul a privit-o cum cade de la balcon

Călin Geambaşu lansează o ipoteză tulburătoare privind moartea Mălinei Olinescu. Sebastian Truţă, prietenul care tocmai o părăsise pe artistă, ar fi privit-o căzând în gol de la etajul şase.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 08:02
Ipoteză şocantă în cazul morţii Mălinei Olinescu. Iubitul a privit-o cum cade de la balcon

Călin Geambaşu, unul dintre cei mai buni prieteni ai Mălinei Olinescu, este decis să facă dreptate fostei sale colege de la Şcoala Vedetelor. Pentru a afla ce s-a întâmplat cu Mălina în noaptea în care a murit, cântăreţul a consultat un doctor în ştiinţe şi psihologie militară.

Potrivit Ring, specialistul militar a oferit următoarea variantă în legătură cu tragedia care a avut loc în noaptea dintre 11 şi 12 decembrie 2011. Sebastian Truţă a condus-o acasă pe Mălina şi s-a aflat exact sub balconul ei la ora tragediei. Ea s-a urcat demonstrativ pe balustrada balconului şi, dacă jos n-ar fi fost Sebastian, Mălina nu avea cui să-i facă această demonstraţie impresionantă.

Călin Geambaşu a precizat că ipoteza doctorului în ştiinţe militare este doar o părere a acestuia, nu o insinuare sau vreo afirmaţie care să-i aparţină.

Geambaşu a mai spus că urmează să dea declaraţii la procuratură cu toate informaţiile pe care le au. „De la IML n-am primit încă niciun semn. Avem însă în original diagnosticul Mălinei, dat de medici în anul 2010: suferea de tulburări depresive recurente, care duc la repetate episoade depresive severe. Deci, din cauza bolii, Mălina era predispusă a se expune unor situaţii riscante”.