Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul copilului ucis de CÂINI. Află motivul pentru care se vrea DESHUMAREA lui Ionuţ

O ipoteză şocantă a apărut în cazul copilului ucis de câini, la doar câteva zile de la înmormântare. Avocata femeii care a adoptat câinele ucigaş şi apoi i-a dat drumul pe străzi a lansat un scenariu potrivit căruia băiatul ar fi fost ucis de fapt de un câine de luptă aflat în apropiere, ulterior fiind muşcat de maidanezi care se aflau în zonă. Femeia spune că această pistă va fi analizată şi că s-ar putea merge chiar până la deshumarea micuţului Ionuţ.

07 sept. 2013, 08:57
Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul copilului ucis de CÂINI. Află motivul pentru care se vrea DESHUMAREA lui Ionuţ

O ipoteză absolut zguduitoare răstoarnă cazul lui Ionuţ, băiatul de patru ani ucis de câini în Capitală, în zona Parcului Tei. Femeia care a adoptat câinele ucigaş şi care i-a dat apoi drumul pe străzi ar putea cere deshumarea micuţului pe care părinţii tocmai l-au condus, cu nemărginită durere, pe ultimul drum, ca urmare a unor informaţii pe care le-a primit şi care o fac să susţină că băiatul ar fi fost omorât, de fapt, de un câine de luptă, din rasa Rottweiler.

Citeşte şi Şefa organizaţiei Caleidoscop, incriminată în dosarul copilul ucis de câini în Bucureşti

Avocatul Simona Hanea a declarat, la România TV, că informaţiile privind posibilitatea ca micuţul să fi fost ucis de un rottweiler şi nu de maidanezii despre care s-a vorbit va fi verificată, fiind posibil să se ajungă chiar la o cerere privind deshumarea copilului.

Am dori ca aceste animale capturate de la locul incidentului să fie păstrate în viață până la pronunțarea unei sentințe definitive, pentru că probele care au fost prelevate de la animale vor fi făcute publice. Există informaţii cum că în locul unde a fost ucis nu erau numai aceşti câini comunitari, ci existau şi câini de luptă„, spunea Simona Hanea, la B1 TV.

Citeşte şi Femeia care a adoptat câinele ucigaş din Capitală şi reprezentanţii asociaţiei Caleidoscop, audiaţi la Parchet