Ipoteză ŞOCANTĂ a anchetatorilor în cazul omului de afaceri lovit de tren în Pipera

Nae Nicolae, regele imobiliarelor din Ilfov, a murit la volanul maşinii sale după ce a fost lovit în plin de un tren. Nicolae a depăşit coloana de maşini oprite la trecerea la nivel cu calea ferată, a trecut printre bariere şi a fost spulberat de trenul care circula cu 110 kilometri la oră. Accidentul s-a produs pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera. 

RomaniaTV.net
17 iul. 2013, 13:13
Ipoteză ŞOCANTĂ a anchetatorilor în cazul omului de afaceri lovit de tren în Pipera

Potrivit unor surse citate de România TV, Nae Nicolae vorbea cu soţia la telefon în momentul în care maşina lui a fost lovită de tren. Potrivit aceleiaşi surse, anchetatorii au găsit 23.000 de lei în buzunarele omului de afaceri.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 10.30 Nae Nicolae a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată care desparte Pipera de Capitală. Barierele erau lăsate şi se formase deja o coloană de maşini pe care însă Nae Nicolae, aflat la volanului limuzinei sale de lux, a ignorat-o. A depăşit autoturismele şi a trecut de bariere. Nu a văzut trenul care se apropia cu viteză. Maşina afaceristului a fost spulberată într-o clipă.

Impactul a fost atât de puternic, încât Nae Nicolae a fost aruncat la 100 de metri de locul accidentului. Maşina de lux a fost târâtă pe calea ferată pe o distanţă de 500 de metri şi a fost complet distrusă. Trenul era plin de călători care urmau să ajungă la Constanţa. Anchetatorii urmează să stabilească circumstanţele producerii accidentului şi au deschis dosar penal în acest caz.

Citeşte şi:Cine era Nae Nicolae, afaceristul omorât de tren în Pipera VIDEO