IPOTEZĂ ŞOC în privinţa FIULUI lui DORIN CIOABĂ

Fiul lui Dorin Cioabă, Bogdan, ar fi, de fapt, unchiul lui. Declaraţiile şocante au fost făcute la România TV de către "împăratul" Iulian care susţine că băiatul de 17 ani este fiul lui Ion Cioabă, bunicul lui Dorin Cioabă. Mai mult, la mijloc ar fi vorba şi despre un şantaj cu informaţii secrete pentru aurul familiei.

RomaniaTV.net
25 aug. 2013, 10:04
IPOTEZĂ ŞOC în privinţa FIULUI lui DORIN CIOABĂ

Scandalul în jurul paternităţii copilului a fost iscat chiar de Daniel Cioabă care a spus că fratele său, Dorin Cioabă nu poate avea moştenitori.

„Dorin nu are mostenitori. Nu are copii. Dânsul nu poate să aibă copii”, spunea Daniel Cioabă, fiul cel mic al lui Florin Cioabă.

Dorin Cioabă s-a declarat uimit de afirmaţia fratelui său. Mai mult, într-o intervenţie la România TV, Dorin Cioabă i-a cerut în ţigăneşte fratelui său să nu mai spună nimic în momentul în care Daniel se pregătea să explice afirmaţiile pe care le-a facut cu privire la moştenitorii fratelui lui.

Mai mult, „împăratul” Iulian a susţinut că băiatul de 17 ani este fiul lui Ion Cioabă, bunicul lui Dorin Cioabă. „

Copilul care este la el acum e al bătrânului Ion Cioabă. Aşa se spunea că ar fi avut o relaţie cu o fată la Bucureşti şi a făcut un copil. Ca să nu rămână copilul pe drumuri, s-a înţeles cu fata aia, a luat copilul de la ea şi l-a adus acasă şi i l-a dat lui Dorin. Copilul este dat lui Dorin. E crescut ca o păpuşă. E crescut de familia lui Dorin Cioabă. Femeia care l-a adus pe lume e româncă, o artistă frumoasă”, a declarat „împăratul” Iulian la România TV.