Ipoteză ŞOC în cazul morţii lui Sergiu Nicolaescu. Vadim: „Avea cancer”

Regizorul Sergiu Nicolaescu ar fi avut cancer la colon, a dezvăluit, sâmbătă, seară, Corneliu Vadim Tudor, la România TV. Totodată, europarlamentarul, un apropiat al regretatului cineast, i-a acuzat de malpraxis pe medicii care s-au ocupat de acesta.

06 ian. 2013, 09:05
Ipoteză ŞOC în cazul morţii lui Sergiu Nicolaescu. Vadim: „Avea cancer”

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor susţine că a intrat în posesia unei copii după buletinul medical al regizorului, în care se arată că acesta ar fi suferit de cancer la colon.

S-a spart legea tăcerii, omerta, din spitalul Elias şi cineva a făcut o copie pentru Vadim Tudor. Nu o am cu mine, dar apare acolo şi cancer la colon. Cel mai grav lucru care s-a făcut – şi asta o spun somităţi medicale – este că la peritonită, la invadarea abdomenului şi a organelor interne din zona respectivă cu puroi nu se intervine laparoscopic. Se intervine clasic. E malpraxis aici„, a spus Corneliu Vadim Tudor, un apropiat al lui Sergiu Nicolaescu.

Sergiu Nicolaescu a murit pe 3 ianuarie, la Spitalul Elias, unde fusese internat pe 26 decembrie 2012, deoarece se simţea rău în urma unei contuzii toracice suferite când a căzut pe gheaţă. Suspectat iniţial de fisură a coastelor, Sergiu Nicolaescu a fost supus unor investigaţii amănunţite şi, pe 28 decembrie, a fost operat laparoscopic de peritonită. Decesul a survenit în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare apărute subit, cu toate că, pe 2 ianuarie, evoluţia stării regizorului era „uşor favorabilă”, potrivit medicilor.

Trupul neînsufleţit al marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului. Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu va fi dusă la Târgu Jiu şi va fi depusă în cavoul familiei, a declarat sora regizorului.