Ioana Tufaru, umilită în direct la TV. Bendeac o acuză pe Gherghe: Simona, mai eşti OM?

Ioana Tufaru a primit din partea Adrianei Bahmuţeanu oferta de a face curat în grădina casei pentru ceva bani. Fiica Andei a mers acasă la fosta soţie a lui Prigoană, dar acolo a fost certată că este leneşă şi pe deasupra murdară. Întreaga scenă a fost filmată şi prezentată în emisiune Simonei Gherghe. Bendeac a mărturisit, pe pagina de Facebook, că a plâns când a văzut imaginile cu Ioana şi a atacat-o dur pe jurnalistă spunând că niciodată nu a văzut ceva mai umilitor.

04 feb. 2013, 18:30

Adriana Bahmuţeanu s-a gândit să ofere ceva de muncă pentru Ioana Tufaru şi a luat-o la ea acasă pentru a face curat în grădină. Ce s-a întâmplat acasă la fosta soţie a lui Prigoană a fost prezentat luni seara în emisiunea Simonei Gherghe.

În imagini Ioanei Tufaru i se spune că ar trebui să locuiască în Congo sau în Jamaica pentru că acolo lenea e la rang de stat. După ce a strâns mizeria din curte, Adriana Bahmuţeanu a ţinut să-i controleze igiena. Fosta soţie a lui Prigoană a căutat-o pe Ioana în urechi precizând că este nespălată şi are clei, a pus-o să-şi arate picioarele şi chiloţii. Apoi i-a spus că îi este silă să se uite la ea. VEZI VIDEO.


„Mie îmi vine să vomit de nu mai pot. Îmi este silă să mă uit la tine. Mi-e silă să te ating. Acolo, unde ai atins dulapul meu, o să dau cu dezinfectant. Dacă mai intră la mine trebuie să fie curată. Eu nu angajez jegoşi”, a spus Bahmuţeanu.

Mihai Bendeac s-a arătat indignat de ceea ce a văzut la TV şi a postat pe pagina de Facebook un mesaj dur la adresa prezentatoarei.

„Mesaj pentru Simona Gherghe.

Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasa, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor.

Simona, mai eşti OM?…

Cu drag, Mihai”, a scris Bendeac pe reţeaua de socializare.