Ioana Maria Vlas a pregătit masa de Crăciun, prima dată după 40 de ani VIDEO

Pentru prima oară după 40 de ani, Ioana Maria Vlas a gătit bunătăţi tradiţionale pentru masa de Crăciun. Caltaboş, cârnaţi, jumări, dar şi sarmale, pe toate le-a pregătit cu mâna ei fosta preşedinte a SOV Invest. Ea a avut şi doi oaspeţi, vecinii săi, care au apreciat bucatele.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 06:47
Ioana Maria Vlas a pregătit masa de Crăciun, prima dată după 40 de ani VIDEO

Mama FNI şi-a primit oaspeţii cu cârnaţi, caltaboş şi jumări. A primit o mână de ajutor de la o vecină, dar numai la mâncărurile mai complicate. „Este prima oară după 40 de ani când fac aşa ceva”, a mărturisit Ioana Maria Vlas.

La final, aceasta a primit numai laude de la oaspeţi. „Mâncarea făcută de doamna Vlas este foarte bună. Şi în general apreciez mâncarea după cum e omul”, a spus unul dintre invitaţi.

Mama FNI mărturiseşte că iubeşte peisajele de munte din satul sibian Nou Român, unde s-a mutat în urmă cu câteva luni. „Aici este foarte frumos! Este o linişte de început de lume sau de sfârşit. Nimeni nu îşi poate dori un Crăciun mai frumos”, a spus Ioana Maria Vlas.

Mama FNI spune că n-ar da pentru nimic în lume viaţa de la ţară pe cea de la oraş. Acesta este al doilea Crăciun petrecut de Ioana Maria Vlas în libertate.