Ioan Becali: Decizia ÎCCJ i-a liniştit pe apropiaţii mei, nu şi pe mine

Ioan Becali a declarat la România TV că procesul în care este judecat Dosarul Transferurilor nu ar fi trebuit să fie unul penal şi că acum urmează o perioadă în care "procurorii vor cheltui mii de euro, pentru a condamna nişte oameni despre care cred ei că sunt vinovaţi".

20 mai 2013, 10:40
Ioan Becali: Decizia ÎCCJ i-a liniştit pe apropiaţii mei, nu şi pe mine

Impresarul Ioan Becali primise cea mai aspră sancţiune în Dosarul Transferurilor, din partea magistraţilor de la Curtea de Apel, opt ani de închisoare cu supendare. În direct la România TV, Becali a comentat decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a decis rejudecarea dosarului.

Rejudecarea nu înseamnă achitare. Urmează o perioadă în care în care procurorii vor parcurge mii de kilometri, vor cheltui mii de euro, pentru a condamna nişte oameni despre care cred ei că sunt vinovaţi. Pentru moment e linişte, dar războiul între avocaţii noştri şi procurori continuă (…) Decizia magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu m-a liniştit, i-a liniştit poate pe apropiaţii mei, familia mea. Vreau să merg până la capăt, să-mi dovedesc nevinovăţia”, a declarat Ioan Becali.

„Acest proces nu ar trebui să fie un proces penal, ar trebui să fie unul civil, economic. Verificaţi ce a dispărut în ultimii 20 de ani şi vedeţi dacă este o comparaţie între procesul nostru şi al altora care au devastat România„, a mai spus el, la România TV.

Citeşte şi LOVITURĂ DE TEATRU în Dosarul Transferurilor: Cazul se rejudecă