Învăţăturile Monicăi Tatoiu către studentele la Business: sexul şi băutura, cheile succesului

Sexul şi abilitatea de a bea cot la cot cu bărbaţii sunt atuurile unei femei de succes. Cel puţin aşa spune Monica Tatoiu că a reuşit în viaţă.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 06:27
Învăţăturile Monicăi Tatoiu către studentele la Business: sexul şi băutura, cheile succesului

Monica Tatoiu le-a povestit studenţilor la Business de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca câteva din secretele ei. Femeia de afaceri le-a vorbit studenţilor despre locul femeii în conducerea companiilor şi nu s-a sfiit să le împărtăşească din experienţa sa.

Monica Tatoiu le-a explicat studenţilor, dar mai ales studentelor, că dacă vor să fie şefe peste bărbaţi, trebuie neapărat să înveţe să bea.

„Dacă vrei să conduci bărbaţii, trebuie să înveţi să bei în rând cu ei. Eu atunci am învăţat să beau. În 1996, în companie aveam trei bărbaţi în subordine. După o perioadă, toţi trei şi-au dat demisia. Am învăţat multe de la bărbaţi, iar ei m-au învăţat să beau”, a povestit Monica Tatoiu.

Un alt sfat a fost legat de sex: „Relaţiile sexuale sunt extraordinar de hrănitoare pentru creativitate. Copii puteţi să faceţi şi în facultate, numai nu-i cocoloşiţi. Copilul nu e un impediment pentru cariera dumneavoastră, iar bărbatul, şi mai puţin. E foarte important pentru ca o femeie să reuşească în viaţă să aibă un bărbat care s-o domine. Eu am reuşit asta la a treia căsătorie”.