Învăţătoarea din Bucureşti care teroriza elevii s-ar putea alege cu plângere penală

Învăţătoarea din Bucureşti care şi-ar fi terorizat  elevii s-ar putea alege cu o plângere penală. Mai mulţi părinţi o acuză de abuz emoţional asupra copiilor şi vor să o cheme în instanţă. Ei au fost chemaţi, luni, să dea declaraţii în faţa unei comisii de anchetă formată din profesori. Între timp, unii dintre copii au fost mutaţi la alte clase.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 13:28
Învăţătoarea din Bucureşti care teroriza elevii s-ar putea alege cu plângere penală

Părinţii o acuză pe învăţătoare de abuz emoţional asupra copiilor şi spun că i-ar fi agresat fizic. Părinţii micuţilor vor acum să depună plângere penală.

„Vom face şi o plângere penală împotriva doamnei învăţătoare. Din nefericire, părinţii o acuză şi de abuzuri fizice.
În sensul de loviri ale copiilor, atât cu palma, cu diverse obiecte contondente de prin clasă”, a declarat avocatul Meda Tocaciu.

Părinţii au fost chemaţi să dea declaraţii în faţa comisiei de disciplină din cadrul şcolii. Sunt însă şi părinţi care îi ţin partea învăţătoarei. „Copilul meu a fost întrebat dacă a fost bruscat, dacă cuiva i s-a făcut rău, dacă a fost timorat şi a râs de mine sub aspectul că de unde scot lucrurile acestea”, a spus un părinte.

Avocata părinţilor care s-au revoltat susţine că se încearcă de fapt o muşamalizare a cazului, dar şi intimidarea celor care s-au plâns de comportamentul cadrului didactic.