Intimidare mafiotă în Reşiţa. Au tăiat capul câinelui cu sabia şi l-au pus pe maşina stăpânului

Gruparea de mafioţi care a fost arestată acum o săptămână pentru că plănuia să asasineze om de afaceri din Reşiţa a recurs la cele mai înfioratoare metode de a-şi intimida alţi adversari. În urmă cu câteva luni, interlopii conduşi de Bogdan Bujor au decapitat câinele unui "inamic" şi i-au pus capul pe capota maşinii acestuia, cu o lumânare aprinsă lângă el.

RomaniaTV.net
07 iun. 2012, 08:19
Intimidare mafiotă în Reşiţa. Au tăiat capul câinelui cu sabia şi l-au pus pe maşina stăpânului

Arestaţi acum o săptămână după ce au încercat să asasineze un afacerist local, interlopii coordonaţi de Bogdan Bujor folosiseră, într-un alt caz, o strategie demnă de filmele de groază, scrie cancan.ro. Vrând să intimideze un adversar, i-au ucis câinele cu un topor, după care l-au decapitat cu sabia şi i-au pus capul pe capota maşinii stăpânului său, cu o lumânare aprinsă lângă el. „A fost îngrozitor. Toţi vecinii au fost şocaţi când au văzut grozăvia. Soţia proprietarului maşinii a descoperit scenele de coşmar în acea dimineaţă. A ieşit din scara blocului şi atunci a văzut capul câinelui şi lumânarea”, a spus o vecina.

În lumea interlopă din Reşiţa se vorbeşte şi despre un al doilea avertisment destinat aceleiaşi persoane. De data aceasta, bărbatul ar fi urmat să primească prin intermediul unui firme de curierat un sicriu inscripţionat cu numele său. Membrii grupării se afla în arest preventiv, după ce au fost prinşi pregătind asasinarea unui om de afaceri. În maşinile lor au fost găsite pistoale mitralieră, sticle incendiare, cuţite, cagule şi şepci care să îi ajute să se camufleze.