INTERCEPTĂRI: Sorin Blejnar, la ordinele lui Pinalti. Vezi ce au discutat cei doi

Într-o discuţie telefonică interceptată de procurori, primarul de la Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, cunoscut şi sub numele de Pinalti, îi cere şefului ANAF, Sorin Blejnar, să intervină într-un caz la Brăila, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 18:05
INTERCEPTĂRI: Sorin Blejnar, la ordinele lui Pinalti. Vezi ce au discutat cei doi

În dosarul de complicitate la evaziune fiscală deschis la Braşov pe numele lui Sorin Blejnar, pe lângă numele liderilor PDL Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Răzvan Murgeanu apare şi cel al lui Gheorghe Ştefan „Pinalti”, primarul municipiului Piatra Neamţ. Dacă în cazul celor trei lideri de la Bucureşti numele le era pomenit în convorbirile dintre două persoane, Pinalti intervine el însuşi pe lângă Blejnar, solicitându-i implicarea într-un caz, la Brăila.

„G.Ştefan: Ce rugăminte aveam la tine… da’ eu îţi spun sincer, l-am sunat şi pe Vlădescu de dimineaţă, că nu te-am găsit, ăsta de la …., care-i din Bacău, ăia de la Gardă la Brăila … face nişte abuzuri, asta zice el, că-i concurent cu altu’, vezi oleacă ce probleme sunt…

S.Blejnar: La… la Bacău?

G.Ştefan: Nu… e din Bacău, înţelegi? Dar la Brăila are un… şi ăia de la Brăila de la Gardă s-au dus peste el şi zice el că ar face ăia nişte abuzuri, adică că nu ştiu ce.

S.Blejnar: Bine, ok, să văd despre ce e vorba.

G.Ştefan: Vezi oleacă! Bă, ce aveţi cu ăia acolo, care e situaţia?

S.Blejnar: Am înţeles.”

Sursa: interceptări telefonice