Instructor auto, urmărit penal. Bărbatul cerea bani cursanţilor pentru aranjarea examenelor

Un instructor auto din Rădăuţi, Suceava, este urmărit penal după ce a cerut unor cursanţi 400 de euro pentru a le obţine permisul auto. Mai exact instructorul auto s-a lăudat cursanţilor săi că le poate facilita admiterea la proba practică a examenului auto, deoarece ar avea influenţă asupra poliţiştilor examinatori.

15 apr. 2013, 14:47
Instructor auto, urmărit penal. Bărbatul cerea bani cursanţilor pentru aranjarea examenelor

Un instructor auto, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Rădăuţi, este urmărit penal pentru că a solicitat câte 400 de euro, de la doi cursanţi pentru a le facilita obţinerea permiselor de conducere. Mai exact instructorul auto s-a lăudat cursanţilor săi că le poate facilita admiterea la proba practică a examenului auto, deoarece ar avea influenţă asupra poliţiştilor examinatori.

Potrivit monitorulsv.ro, cei doi cursanţi au semnalat dinainte oamenilor legii „oferta” instructorului iar aceştia au organizat un flagrant. Clienţii i-au oferit individului bani marcaţi criminalistic, pe care poliţiştii i-au găsit apoi asupra acestuia.

Acum bărbatul este urmărit penal pentru infracţiunea de trafic de influenţă în formă continuată. De asemenea, se efectuează cercetări şi asupra posibilităţii implicării poliţiştilor examinatori.