Instanţa a dispus EVACUAREA Mioarei Roman din locuinţa închiriată de la RA-APPS

Fosta soţie a lui Petre Roman, Mioara, a pierdut procesul cu RA-APPS, astfel încât judecătorul a dispus evacuarea acesteia şi a fiicei sale Catinca din locuinţa pe care o ocupă şi refuză să o părăsească, deşi nu-şi mai permite să plătească chiria de 6.000 de euro pe lună, informează România TV.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 13:13
Instanţa a dispus EVACUAREA Mioarei Roman din locuinţa închiriată de la RA-APPS

Totodată, instanţa a decis ca fosta soţie a lui Petre Roman să plătească peste 370.000 de euro, chirie şi penalităţi de întârziere.

Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă.

Disputa cu RA-APPS a început după ce Regia a majorat considerabil chiriile la locuinţele din patrimoniul său astfel încât să fie alineate la preţurile de pe piaţa imobiliară. Mioara Roman s-a trezit peste noapte că are de plătit o chirie de 6.000 de euro pe lună.

Deşi a spus că nu are suficienţi bani să plătească această chirie, Mioara Roman a refuzat să o părăsească pe motiv că a locuit foarte mulţi ani acolo.

Ca măsuri de represalii şi pentru a o determina să fie mai flexibilă, Regia a obţinut în instanţă punerea sechestrului pe vila din Sinaia a fostei soţii a lui Petre Roman, însă aceasta a rămas fermă pe poziţii.