Instanţa a decis: Micul Hercule şi fratele său vor rămâne la părinţi

Judecătorii Tribunalului Olt au decis, miercuri, că micul Hercule şi fratele său vor rămâne cu părinţii lor, asta după ce asistenţii sociali au cerut ca ei să fie luaţi din familie şi duşi într-un centru pentru copii, potrivit România TV. Părinţii au refuzat să dea orice fel de declaraţii.

05 iun. 2013, 09:20
Instanţa a decis: Micul Hercule şi fratele său vor rămâne la părinţi

Cazul fraţilor Stroe din Slatina, Giuliano, supranumit „Micul Hercule„, şi Claudiu a devenit celebru după ce tatăl lor a publicat pe internet mai multe filmuleţe, în care cei doi sunt obligaţi să facă exerciţii fizice epuizante. Bărbatul consideră că le face un bine fiilor săi, prin antrenamentele dure la care îi supune, şi pe care vrea să îi facă vedete de televiziune.

CITEŞTE ŞI: Micul Hercule este supus la noi CHINURI de tatăl său. Vezi ce exerciţii face acum Giuliano

Reprezentanţii Protecţiei Copilului au declarat în repetate rânduri că cei doi copii sunt forţaţi să facă exerciţii fizice şi că din această cauză nu au mai crescut în înălţime, motiv pentru care au cerut decăderea tatălui din drepturile părinteşti. La aflarea acestei veşti, Iulian Stroe, tatăl micului Hercule, a reacţionat extrem de violent. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook numeroase ameninţări la adresa directorului adjunct al Protecţiei Copilului Olt.

Miercuri, magistraţii de la Tribunalul Olt au respins cererea asistenţilor din Olt, considerată nejustficată. Astfel, Guliano şi fratele său Claudiu vor rămâne cu părinţii lor. Hotărârea magistraţilor va fi atacată cu recurs.