Inspirată de BEYONCE, a scos POSTERIORUL la ÎNAINTARE: Îmi iubesc FUNDUL şi SÂNII

O frumoasă vedetă de televiziune din Marea Britanie s-a lăsat fotografiată în cadrul unei şedinţe foto incendiare, în care a pozat asemeni cunoscutei cântăreţe Beyonce. Cu toate că în urmă cu câteva luni era complexată de modul în care arată, în prezent, Lauren Goodger spune că îşi adoră bustul şi fundul.

18 iun. 2013, 13:46

Lauren Goodger, una dintre cele mai sexy vedete ale emisiunii britanice TOWIE (The Only Way Is Essex), a oferit un interviu revistei Now, în care a vorbit despre planurile sale de viitor alături de noul iubit, dar şi despre ceea ce adoră la corpul său, potrivit The Sun.

Citeşte şi Mai ÎNVIORĂTOARE ca o DIMINEAŢĂ frumoasă de vară. O cântăreaţă SEXY face JOGGING în haine mulate

După ce a trecut printr-o despărţire dureroasă, vedeta pare să îşi fi revenit, de peste opt luni fiind implicată într-o relaţie serioasă alături de Jake Mclean. Tânăra a declarat că îl adoră pe bărbat, atât pentru fizicul lui, dar este pentru faptul că este inteligent. Vedeta de reality show chiar speră să se căsătorească cu noul ei prieten, chiar dacă are doar 26 de ani.

Astfel, ea i-a oferit un cadou inedit, o şedinţă foto în care Lauren o imită pe Beyonce, fiind îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou larg, ţinută care îi pune în valoare atât fundul bombat, cât şi bustul generos.

Citeşte şi Femeia care arată PERFECT în ROZ şi-a expus FORMELE de invidiat într-un pictorial SEXY FOTO

„Îmi iubeşte fundul! Îi plac formele mele şi le găseşte sexy. Şi eu îmi iubesc fundul şi sânii„, a declarat vedeta care spune că o adoră pe vedeta americană cu cel mai tentant fund.