Înşelăciune la Iaşi. A câştigat 22.000 de lei la păcănele, dar patronul sălii refuză să dea banii

Un tânăr din Iaşi a câştigat 22.000 de lei la jocurile de noroc, dar nu a fost lăsat să ia banii. Potrivit România TV, bărbatul susţine că a prins potul cel mare la o sală de jocuri din oraş, dar administratorul a refuzat să-i dea premiul pe motiv că aparatul e defect.

04 sept. 2013, 16:45
Înşelăciune la Iaşi. A câştigat 22.000 de lei la păcănele, dar patronul sălii refuză să dea banii

Un tânăr ieşean şi-a încercat norocul la una din săile de joc din oraş. În prima seară a câştigat 1.000 de lei, iar banii i-a primit pe loc de la angajaţi localului. Bucuros că a avut noroc, el a revenit şi a doua seară, când a luat jackpotul în valoare de peste 22.000 de lei. De această dată, patronul însă nu a vrut să-i mai dea banii.

I-am spus că am castigat si el l-a scos din priză. Când au venit organele de poliţie era cu minus 22.000. Că mai trebuie să le dau eu lor 22.000 de lei„, a spus pentru România TV păgubitul, Alexandru Mihalache.

Citeşte şi Scandal la o sală de păcănele din Iaşi. Un bărbat a vrut să fure aparatul de joc VIDEO

Acesta a apelat la un avocat şi speră să câştige banii în instanţă. „Este o situaţie atipică, prin care organizatorii acestor jocuri trebuie să se ţină de cuvânt şi să înmâneze premiile pe care unii au norocul să le câştige. Spuneau că aparatele ar fi defecte„, spune avocatul Dumitru Tomaşeschi.

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei, care cercetează cauza sub aspectul infracţiunii de înşelăciune. Angajaţii sălii au refuzat să vorbească despre acest subiect, iar dacă administratorul va fi găsit vinovat de înşelaciune, el riscă să ajungă după gratii, iar sala de jocuri să fie închisă.

Citeşte şi Scandal în Drobeta Turnu Severin după ce doi tineri au câştigat 67.000 lei la PĂCĂNELE VIDEO